OCH JAG RÖR MIG TYST, HÖR INTE HEMMA HÄR, JAG ÄR VÅLNADEN


Weho på mellandags <3 tröjan och tightsen är :) :)

Som jag brukar göra när jag känner såhär. Känner mig otillräcklig, till besvär, dimmig. Känslan av att aldrig någonsin. Jag har slutat sakna. Slutat sakna gamla tider, gamla vänner och gamla känslor. Jag vet inte om jag har blivit känslokallare eller om jag helt enkelt gett upp att sakna. Jag vet inte. Jag vet ingenting. Jag vet att jag faller tillbaka, lutar mig bakåt och ser något gammalt. Något som inte borde finnas, något som dog för länge sen. En känsla av hopplöshet? Kan inte sätta ord på känslan som äter upp mig inifrån.

"Och du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt. Men jag ser på din ängsliga hållning, din jagade blick, att det känns, att det är långt hem."

YEAH YOU STILL KISS ME, BUT IT'S JUST ON THE CHEEK


Bildbevis på att jag, min Håkan-biljett och min nya kamera existerar!
Ignorera att jag ser ut att ha värsta påsarna under ögonen...Eller nej. Frodas i lyckan att du sover mycket bättre än mig! Wehooo.
Lyssnar på bright eyes och inser att det har gått ett år. Ett år är en lång lång tid. Jag minns kvällarna hemma hos dig i ditt rum, som om det vore igår. Jag minns vad vi sa(jag som aldrig minns något). Jag minns ångesten, jag minns lyckan. Yeah, your kind of truth, darling, is just the ghost of your lies.. Ändå är det inte något särskilt. En vanlig kväll och en vanlig känsla. Verkligen?
Försöker börja skriva igen men orden är tappade. Jag minns inte hur man beskriver. Ångest är ordet jag kan sätta in i meningar. Men ord som böljande, levande och omfamnas är enkla ord jag inte kan använda i mina texter.
akjdhbksafhsdklfh!
Sjukt trött. PUSS

OCH DET VAR SÅ MYCKET, SOM VAR SORGLIGT MED DEN TRIPPEN


Men HEJ BILD FRÅN ÅTTAN. fan vad coola vi var... hehe. Har hittat massor med roliga bilder från old days.
Kanske ska träffa bexis på lovet. hon nämnde det på stan iaf, hah. sen får vi se om det blir av också :)

Idag blir det mellandags med Johanna :) men tjejen har inte telefonen på, så det får vi också se när det blir av, haha :D

"Jag var tvungen att förändra nånting, du hade just lämnat mig."

GÅ UT PÅ SCENEN MED ALLT DU HAR, BARA EN GÅNG TILL, DET SNURRAR TILL SOM SVINDEL, TIO ÅR, TIO ÅR

Julen var fin och idag ska jag på ännu ett julbord. Fick en Håkan-biljett vilket jag blev väldigt lycklig över! Materiell tjej </3 fast egentligen är det ju en upplevelse. Hehe.

"Ser hela stan sjunka, som Titanic med alla ljusen tända.
En sån där natt då vi behöver någonting, som hjälper en över svarta vatten."

SVENSKA HJÄRTAN TINAR ALDRIG NÄR DE VÄL HAR FRUSIT



Kom vi visar alla att det är vi.. Men det visste alla redan.


Är pepp på mycket men är trött på mycket. Är pepp på jullov, jag är trött på vintern. Men sen gillar jag inte sommaren heller. Hehe. Har höjt dosen idag, hoppas på en förbättring. PUSS jag älskar jonatan<3

I DON'T KNOW WHERE I AM I DON'T KNOW WHERE I'VE BEEN BUT I KNOW WHERE I WANT TO GO


BESIDES MAYBE THIS TIME IT'S DIFFERENT, I MEAN, I REALLY THINK YOU LIKE ME.

idag kommer j hit. pluttisen :) peppar helg och peppar jullov. peppar mig själv. hehe.

JAG SKA SLÅSS I DINA KVARTER, DANSA GATAN UPP GATAN NER, JAG SKA SKRIKA UT DITT NAMN, SÅ ALLA VET.

Alldeles för nära och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Du är det finaste jag vet och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Du är på tok för verklig och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Du är det bästa jag någonsin vetat och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag är så himla rädd och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag är så himla kär och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag älskar dig så mycket att jag vet inte vart jag ska ta vägen. puss.

JAG ÄR INTE SOM DU, JAG DÖR OM JAG STANNAR




alldeles för nära.
Idag skulle jag träna egentligen. Men mina tränar-buddies kunde inte. Wuhuhu. Jag var faktiskt lite pepp :D Men ska iaf gymma imorgon med klassen, hehe. Det är väl bra.. Sen hatar jag mitt hår just nu, massa färg bara rinner ur. Måste nog färga igen, jobbigt.... vill inte slösa mer peningar på sånt runt jul. Men men, vad är väl en bal på slottet....

repeat

Det känns som jag faller isär. Känns som om ångesten aldrig kommer lämna mig nu. Im in it for life. Är trött på allt. och männniskor. äckliga människor. jag hatar henne, jag hatar henne. Äckligt va. Så hatisk. Jag önskar att jag inte vore såhär. Men det är jag. Jättehatisk, hela tiden. Jag hatar så mycket. Jag gråter till tystnaden. Tänker tankar som jag alltid tänkte förut, fastnar i något slags repeat. Jag vill försvinna någonstans. Jag vill fly, för det är det jag gör bäst. Fly världen och trycka undan det som gör ont. Varför gör det så ont.. Jag vet inte. Jag vet ingenting längre och idag vill jag mer än nyss. Jag orkar verkligen inte. Ångesten hyvlar sig in under huden. Slaktar mitt lugn. Hugger i bröstkorgen. Jag vill. Jag vill inte. Jag vill. Jag ville inte.

IT'S THE ONLY TIME THAT I EVER FEEL REAL


fjantpose, hehe. Har i vilket fall som helst tonat håret rött/rosa/aprikost med blonda och orangea skiftningar. Spännande vaa?

Börjar få iordning på rummet mitt. Lite stökigt får det faktiskt vara.... Hehe.

IT WAS SO SIMPLE IN THE MOONLIGHT NOW IT'S SO COMPLICATED

Jag saknar avsaknaden. Jag försöker att get over myself. Men jag blir bara arg. Arg på mig själv och alla andra också. Jag blir arg på ilskan. Jag blir trött på sömnlösheten, ledsen av nedstämdheten och besviken av förhoppningar. Jag är så himla trött just nu. Trött på vardagen. Väldigt less. Klagar gör jag nu, haha. Som vanligt. Men jag är glad ibland också! Just for the record. Och så var det inte förut. Tror det är mina nya meds som hjälper till :):) Men vad spelar det för roll 'hur', huvudsaken är 'att'.

I'm glad I didn't die before I met you.




"and it only feels worse when I stay in one place
so I'm always pacing around or walking away"

RSS 2.0