AND WE DON'T KNOW HOW WE GOT INTO THIS MESS

jag saknar dig.

I WANTED IT TO LAST FOREVER

För alltid. Det är ganska svårt. Det är ganska tungt. Ett hårt löfte. Något ohållbart.
Två katter i skydd ifrån regnet någonstans. Jag kommer alltid ha en plats för dig. Jag vill aldrig någonsin mer falla tillbaka till den jag var innan. Jag vill aldrig någonsin glömma. Det är viktigt att minnas och bevara. Minnas. Dom säger att det är viktigt, ändå gör jag allt för att glömma allt det som har gjort ont, det som gör ont. Jag gör allt jag kan för att förtränga det mörka, det onda. En dag ska vi dansa, min fina vän.

OM DU GÖR DET, KOM ALDRIG TILLBAKA


MEN TJA SNYGGMILLA


Sitter i skolan och väntar på att göra HLR. Efter det ska jag till biblioeket och sen åker jag hem. Haha. Kort och gott..

I'M JUST A STATUE TRY TO KNOCK ME OUT!

Snart kommer Micke hit med mat!! = glad tjej.
Är inte ett dugg pepp på skolan imorgon eftersom det tydligen inte gick lika bra som jag trodde, ig i idrott(det visste jag typ innan), varning i formgivning A(hon hade skrivit upp att jag inte gjort saker som jag såg att jag visst hade gjort!!) och varning i Design (för att jag inte är klar med mina plaggskisser. sug. men dom ligger här hemma nu och väntar på mig...). Det var inte så kul... Jaja. Vi får se hur det här går. Men om en vecka får jag pengar igen, då ska jag köpa julklappar. mysigt :D

I'M HURTING YOU AGAIN

Helt plötsligt spelas the small print. Som förut. Känslan av en gammal tid. Jag minns hur uppslukad jag var av Matts ångestfyllda röst, jag minns hur jag brukade gå runt där och lyssna med volymen på högsta strecket. Jag minns hur jag brukade försvinna, förlora mig till ångesten. Jag minns så lite av så mycket, men jag minns känslor och platser. Kanske inte alltid sammankopplade, men det är så jag minns det. Jag tänker hur konstig världen var. Hur konstig världen fortfarande är. Jag tänker att för två år sen var jag nog förlorad. Sen träffade jag J. J är min bästa vän någonsin. Även om ni inte kan förstå. Men det är väl just det. Förståelsen har alltid varit låg. Sprid ut bensinen över solnedgången. Riv ner staden. Häll ut havet ända bort till horisonten. Tysta ner musiken.

During the struggle
They will pull us down
But please, please
Let's use this chance
To turn things around
And tonight
We can truly say
Together we're invincible

INATT FINNS INGEN VÄG TILLBAKS, INGEN ALLS

Jag minns hur jag skrev att ingen vågade nudda mig i smutsen. Att ni var suddiga jag var skarp. Jag minns att jag skrev att ni har betonghjärtan. Jag vet inte nu längre. Jag känner mig inte så skarp. Jag känner mig ur fokus och jag vill inte vara det. Jag vill vara som spetsen på en istapp som hänger från takrännorna under vintern. Jag vill vara som den där gången. Den där gången då verkligheten inte kunda röra mig. Alla de där gångerna. Vintern är egentligen inte min vän för vintern påminner mig alltid om det onda. Vintern säger till mig att jag också är verklig. Det är nog det som gör ont. Att behöva förstå att jag är för gammal för det här nu. Att jag måste skärpa mig. Det går inte. Jag kan inte skärpa mig. Men det är det vintern säger. Jag vill nog inte något alls. Jag minns hur jag skrev att det hyvlade sig in i huden. Satte sig som märken på min kropp, i tankarna, överallt. Men vad spelar någonting för roll egentligen. Gör mig iordning, men blir besviken. Alltid besviken.

WHEN EVERY STARFALL BROUGHT YOU TO TEARS AGAIN


weho, ego pic.

Hade för övrigt kort hår idag hela dagen på H&M. Galet modig tjej. Det är ett stort steg för mig. Haha. Det var roligt på något sätt. Ovanligt. Fick en goodie bag när jag slutade (sista dagen idag)! Jag gillar verkligen Moras butik. Weho, tummen upp för dom! Himla snälla är dom.
Blev inget HP idag, det var typ fullsatt :X
Jaja. Onödigt inlägg kanske men det kändes som att det var dags för något någorlunda posetivt. Om 12 dagar bor jag i Falun. Räknade lite fel förut, hehe. Och Falun är definitivt posetivt! WEHO.

seasons come and go, but i will never change.

JAG ÄR INTE SKYLDIG HAN ETT SKIT LÄNGRE

Håkan. Det är så du säger det.

Imorgon blir det sista dagen på praktiken. Skönt men lite tråkigt. Jag gillar personalen. Sen ska jag se Harry Potter och dödsrelikerna! KUL. Fast jag grät när jag såg affichen, fatta vad jag kommer gråta under filmen.. Och på lördag åker jag till Falun ännu en gång! Weho. Emma fyller år, ska firas. Det ska bli också bli kul :):) Fast jag har igna partykläder... huhu. H&M give me that stony dress.

Jag kan inte skriva längre och det är hemskt. Jag kan inte sätta orden på papper och jag kan inte formulera mig. Det känns lite 18 karat gold.

You with the sad eyes

Som vi är nu. Som vi aldrig varit förut. Orkar inte kännas vid det här. Vill försvinna in i mitt egna land. Men jag minns inte. Men jag vet inte. Inte nu. Inte längre. Don't be afraid men har aldrig varit mer rädd.

DRINKING OLD CHEAP BOTTLES OF WINE

Det smakade vin i min mun och Håkan sa att det var för sent för vin, samtidigt som något lyste in på bussens golv och det blev en glittrande stjärnhimmel där på golvet. Den är min här och nu tänkte jag. Min alldeles egna stjärnhimmel. För jag ska aldrig förändras, jag ska dö på förstasidan. Jag somnade och vaknade till då och då. Jag är snart framme i mitt vinterland, mitt kalla vinterland. Snart är du inte mitt längre, och du kan aldrig mer dra ner mig i det frusna blå. Håkan säger att det är för sent för kärlek ren som snö. Jag tror att han har rätt. Vintern påminner mig om allt det dåliga. Egentligen älskar du inte mig, och egentligen är det okej med mig. Äckligt billigt vin och ett dött rådjur. Sådant står vintern för, för mig. Vintern står för sorg och dumma misstag. Jag tänker att jag aldrig kommer bli fri och jag har antagligen rätt. Men Eva, Eva, vi måste börja leva..

OCH ATT DIN VÄG ÄR LÅNG, OCH JAG KOMMER SAKTA NER DIG, SÅ SMÅNINGOM, ALLA HJÄLTAR SÄNKER HUVET NÅN GÅNG.

kom hit. kom hit och ta med mig någonstans. ge mig nått som tar mig någonstans. ta mig till kärlek, ta mig till dans. nu är jag ledsen. som vanligt. imorgon blir det falun och det blir kul. men just nu äger ångesten mig. äger mig så att jag inte ser någon utväg. and you didn't mean to love me back.

HON KÄNNER INTE IGEN MIG, NEJ, ÅREN HAR NOG SLITIT HÅRDARE PÅ MIG



Dålig cambild. Har i vilketfall som helst färgat det bruna håret svart, och underluggen svart. Weho, nöjd.

Peppar redan helg. Peppar inte praktik. Det är kul men jag får så ont överallt. Första dagen (måndag) lyckades jag sätta igång ett larm så hela barnavdelningen tjöt. Väldigt läskigt...

I’M STARING IN THE MIRROR, LOOKING BACK AT THE PERSON I HATE

Ångesten, min enda vän i det här kriget. För att jag kommer inte ihåg. För att jag hör Håkans, min, fras i en låt från Pavement. Men det är okej. Jag hatar ångesten, jag hatar rastlösheten, jag hatar den krypande känslan i kroppen, jag hatar att atombomben aldrig kommer (för nu har vi blivit som dom). Jag hatar att jag kommer dö en dag och jag hatar att jag måste leva med den här ångesten. Jag vill inte det här. Inte någonsin. Inte då. Inte nu. Jag vill ärligt talat inte det här. Inte längre.
Du är frisk för du kan skriva.
Jag hatar er. Ni har gjort så många misstag med mig. Jag har hört från andra som varit hos er, jag har hört hur ni kollade igenom varje sida i böckerna efter rakblad, hur ni kollade så att de inte sparade piller genom att ge dom flytande mediciner, hur ni följde med in på toaletterna när de skulle duscha så de inte skulle ta livet av sig. Varför gjorde ni inte så med mig? Kanske hade jag faktiskt mått bättre om ni brytt er från början. Om ni hade hjälpt mig. Om jag inte blivit det monster jag blev. För nu är det snart för sent. Haha..

Just world war me.

TA DET LUGNT POJKAR, NI ÄR BARA HALVVÄGS NER


Hello liten! Åh haha.


Som Håkan säger: ta det lugnt pojkar, ni är bara halvvägs ner. Ni är bara halvvägs ner till botten, när ni tror att ni har nått den. Imorgon börjar min praktik.


MEN OM DU RAMLAR KOMMER JAG RAMLA ÅT SAMMA HÅLL.

SO LET THE LOVE TEAR US APART, I'VE FOUND THE CURE FOR A BROKEN HEART



Gammal bild. Jag saknar ingen tid alls.

Är pepp men jag är mest sur och jag är är glad men mest ledsen och jag är pigg men mest trött och jag vill göra något men mest ligga i min säng. Jag är besviken. Less? Vill säga skärp er. Men säger ingenting, försvinner iväg i tankarna för sorg tar över.

Ikväll ska jag sova hos skerisarna, imorgon blir det falun!(?) Weho, peppar emma lois och moa. PUSS

:-D

LADDA DIN IPOD, LADDA DEN MED STRÅKAR OCH MED SORG



Piercing i läppen: Check!
Sjukt nöjd. :-D Egentligen borde jag städa mitt rum, för snart(okej om typ 4 timmar? önsketänkande, jag har tråkigt.) kommer mina mysparty-buddies. Jag är pepp på att träffa dom! Weeho.

FEELS LIKE I'M FALLING IN LOVE, WHEN I'M FALLING TO THE BATHROOM FLOOR

Jag har inget att säga. Egentligen. :):):):):):):):):)
Tänker wine and dance in dresses. Tänker att jag nog har de finaste vännerna som finns. Sen tänker jag att alla ni som igår kom fram och frågade varför jag och J hade gjort slut, vad tänkte ni med? Jag skulle aldrig svara på det, inte på en fest. Inte när ni är under the influence of alcohol. Rykten, anyone? Blir nästan lite besviken. Inte på någon särskild, utan på människor allmänt. YOU'RE ONLY HAPPY WHEN I'M WASTED.


Tänker försvinna in i musiken nu. Och vi går ut och brinner upp i natten. För just nu..

ITS A CRUEL THING YOU'LL NEVER KNOW ALL THE WAYS I TRIED

Min kamera är trasig= inga bilder. Skulle kosta runt 2500 att laga den, känns lite ovärt, så det blir nog att införskaffa en ny. Så småningom. Har inget behov av kamera.

Lois och jag körde "vasaru?! jaharu!" igår, med ljushållare som glas och med fina lysande glasögon. Blev ledsen som det lilla freak jag är. Det blir för mycket. Med allt. Är så jävla trött på mig. Jag har en craving efter att supa mig redlöst full och aldrig mer behöva tänka. Men så funkar det ju inte. Innan jag nått dit så kollapsar jag av tankarna. Innan jag nått det stadiet jag vill nå så dör jag lite. Andas, dom säger kom ihåg att andas. Men varför. Jag förstår inte. Jag förstår ingenting och idag är ingen bra dag. Än. Umgås med mig. Kom hit och ligg i min säng och prata. Dricka bubbelvatten för aptiten är borta idag igen. Kanske lyssna på min underbara musik i min nya musikspelare. Jag vet inte riktigt hur man umgås som vanligt folk. Men det är så jag vill göra. Lyssna på min musik, och låta känslorna vara. Försvinna iväg som jag gjorde förr. Med musiken nära hjärtat.

But you are so magnetic, you pick up all the pins
Never committing to anything
You don’t pick up the phone when it ring, ring, rings
Don’t be so pathetic

musiken slutade aldrig

Ljug för mig, ljug för mig..

En ny morgon. En ny ångestfylld morgon. En månad till. "Det klarar du? Ja. Det gör du." Idag ska jag göra viktiga saker. Men hela dagen är inte fullbokad. Rädd. Som sådär på ett nytt sätt. (Det är inte nytt egentligen det är några veckor gammalt.)
Som får en att säga i natten "jag behöver något starkare". Och hur skulle han kunna hålla tillbaka tårarna?
För snälla kom kom atombomb, vi har blivit som dom. Som dom som vi sa att vi aldrig skulle bli som. Det är inte bara jag, du har förändrats också. Vi är precis som dom. Vi är psykfall i natten, vi tränger bort alla känslor med olika metoder. Du med det där, och jag med det här. Någon viktigpetter skulle säkert säga att vi gör samma sak. Men det är det inte. Du flyr, jag flyr, men vi flyr åt olika håll. Och nu minns jag - jag förstår inte livet.

ibland när jag vilar och tänker och så då är döden för nära för att orka förstå

och att våga hoppas på nåt fint är att skjuta sig i huvudet.
För att det är så det är, för att nu sjunker jag till botten. Som Håkan säger
"Jag var bara halvvägs ner mot botten, när jag trodde jag hade nått den."
Så har det varit och jag tror alltid att nu är det nog, nu kan jag inte
sjunka mer, men ändå så fortsätter ångesten, den svarte ryttaren,
som aldrig varit tydligare, att äta upp mig inifrån. Ändå så tar sorgen
ett hårdare grepp runt bröstkorgen, jag trodde att jag hade svårt att
andas förut, fel hade jag, som vanligt. Ändå så.. Helvete. Du är
nerpackad, trodde jag. men jag hittar hela tiden mer och mer,
som
är
du.

AND HOW WE KNOW IT'S GOING STRAIGHT TO HELL


Gillar min ps-skills. Verkligen.


Ikväll ska jag kanske äta glass med Moa och Hampus. En kväll för glass. :):):)

MAYBE IT'S NOT MY WEEKEND, BUT IT'S GONNA BE MY YEAR

Har egentligen inget mer att säga(kommer säga mer) än att:



Maybe it's not my weekend
But it's gonna be my year
And I'm so sick of watching while the minutes pass as I go nowhere
And this is my reaction
To everything I fear
Cause I've been going crazy I don't want to waste another minute here



Tänker festivalsommar 2011. ALL TIME LOW. Peace and love. Tvåtusenelva. Sen att jag har haft biljett tre år i rad men aldrig gått, är ju......(.....).. Nu måste jag bara hitta någon som vill peaceandlove:a. Fast det brukar ju inte vara alltför svårt... Men pengar också just ja. Måste ju köpa massa julklappar. Kanske kan önska mig en biljett i julklapp..?
Försöker peppa mig själv. Just nu denna minut går det ganska bra. :-)

Ska pierca mig den här veckan btw! Ringer klockan tio noll noll idag och beställer tid. Weho, häftig tjej.

RSS 2.0